aslfoundation


 

ASL Foundation - EXIN-proefexamen

Voor u het EXIN-examen aflegt is het maken van een proefexamen uiteraard zinvol. Op die wijze kunt u zien hoe het werkelijke examen ongeveer zal zijn, en uw eigen kennisniveau testen. De ervaring leert dat door het maken van het proefexamen u ook gewend raakt aan de manier waarop de vragen zijn geformuleerd.

Bij EXIN is de naam voor het examen voluit tegenwoordig: EXIN Application Management Foundation with reference to ASL. de afkorting die bij EXIN daarvoor wordt gebruikt is: AMF.


ASL - Examen bij EXIN of APMG?

U kunt het ASL examen op Foundation niveau afleggen bij twee exameninstituten in Nederland: EXIN en APMG. De examens zijn bij beide gebaseerd op dezelfde stof en van dezelfde omvang en zwaarte. Echter, omdat EXIN veruit de bekendste in Nederland is en een heel breed aanbod aan examens biedt wordt EXIN aanbevolen.

ASL - proefexamen

Het EXIN-proefexamen van ASL is aan de rechterzijde op deze pagina gratis te downloaden: Openbare proefexamens (EXIN Application Management Foundation with reference to ASL).

(Doet de link het niet meer? Meldt dit svp via het contactfomulier en de link zal worden hersteld).


Waarschuwing!

Op internet zijn meerdere ingescande ASL-examens te vinden. Hoewel goed bedoeld, extra oefenmateriaal is immers altijd welkom, zijn dit examens voor zover bekend gebaseerd op de eerste versie van ASL. Het wordt daarom sterk afgeraden deze te gebruiken, de verwarring kan heel groot zijn. Er is op dit moment slechts 1 proefexamen beschikbaar, en dat is via bovenstaande link gratis van de website van het EXIN te downloaden.

Ervaringen EXIN examen

Het slagingspercentage is vrij hoog (70% - 80%, en soms nog fors daarboven). Toch is de grote valkuil het EXIN examen van ASL te onderschatten. ASL is niet zo heel moeilijk, en het EXIN-examen is ook goed te doen, maar als u werkelijk de vinger niet achter de stof heeft gekregen dan wordt het toch een lastige zaak. U gaat overal aan twijfelen en dan dus ook snel de mist in. Besteed er dus werkelijk voldoende tijd en aandacht aan.

Op de pagina met exameneisen en -tips zijn ook de nodige tips te vinden die de slagingskans verhogen. De moeite waard dus!
 
  2002-2019 Tot Z Diensten BV  (Zie ook Tot Z Diensten BV voor contactgegevens.)
 
 
Bron voor bepaalde inhoudelijke beschrijvingen: ASL BiSL Foundation